Home » Evenimente » Eveniment 05.06.2018 – Numiri în calitate de arbitru

Eveniment 05.06.2018 – Numiri în calitate de arbitru

  • Posted on: 07, 11, 2018
  • By :  
  • Categories : Evenimente 
  • Comentariile sunt închise pentru Eveniment 05.06.2018 – Numiri în calitate de arbitru

În data de 05.06.2018, la sediul Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București, din str.Toamnei, nr.127, Sector 2, București a fost organizat un eveniment în cadrul căruia au fost înmânate Deciziile de numire în calitate de arbitru, a celor prezenți. Acesta a avut loc, ca umare a confirmării Listei de arbitri propusă de Președintele Curții, Alin C. Pop, de către Colegiul Camerei de Comerț și Industie Ilfov, din data de 17.05.2018.

Procesul de selecție al arbitrilor a fost unul foarte riguros, având în vedere numărul mare al candidaturilor inițiale, pregătirea academică și profesională cât și înalta conduită morală, fiind criterii esențiale de departajare.

Conform Regulamentului Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București, Colegiul Curții examinează, o singură dată pe an, cererile de înscriere pe Lista de arbitri. Ulterior, lista persoanelor care îndeplinesc condiţiile solicitate pentru dobândirea calității de arbitru este transmisă Colegiului Camerei de Comerț și Industie Ilfov, pentru confirmare.

Numărul celor numiți în calitatea de arbitri a fost de 18 (optsprezece).

Av. Alina-Maria Aciu

Dr. Ayman Aly Hassan Osma

Dr. Magdo Monna-Lisa Belu

Prof. Dr. Miga Raluca Beșteliu

Av. Mariana Eugenia Bobe

Drd. Alexandru Aurelian Chiriță

Dr. Ioana Cleopatra Drimer

Av. Dr. Nikola P. Ehlers

Dr. Mihaela Elena Fodor

Consilier Juridic Darius Nicolae Georgiu

Conf. univ. Dr. Aurelian Gherghe

Av. Gheorghe Groza

Dr. Dumitra Popescu

Dr. Constantin Sava

Av. Laura Cristina Spătaru-Negură

Jurist Anton Codruț Stănescu

Consilier Juridic Rodica Toth

Dr. Ioan Voicu

După acest moment, Curtea de Arbitraj Comercial Ilfov din București are în componența sa, un număr de 56 de arbitri, de talie națională și internațională, de o înaltă calificare profesională.

Foto 1( de la dreapta la stânga): Av. Pop C.Alin, Președinte al Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București, Prof. Dr. Miga Raluca Beșteliu,Brebeanu Dănuț, Secretar General al Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București

Foto 2: Av. Pop C.Alin, Președinte al Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București,

Dr. Constantin Sava, Brebeanu Dănuț, Secretar General al Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București

Foto 3: Av. Mariana Eugenia Bobe, Brebeanu Dănuț, Secretar General al Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București, Consilier Juridic Rodica Toth, Av. Gheorghe Groza , Pop C.Alin, Președinte al Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București, Dr. Constantin Sava, Elena Diaconu (invitat) , Av.Alina Aciu, Jurist Anton Codruț Stănescu

EnglishRomania