Home » Articole » Jurnalul de Ilfov

Jurnalul de Ilfov

În Jurnalul de Ilfov, nr. 403, din 2018, în pagina dedicată domeniului economic, s-a publicat articolul ,,Curtea de Arbitraj, o soluție facilă pentru rezolvarea diferendelor economice și comerciale – Arbitrajul, întâlnirea armonioasă dintre părți și justiție”.

Acesta face referire la întâlnirea dintre Președintele Camerei de Comerț și Industrie Ilfov, Dan Dumitru și Președintele Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din București, av. Alin Pop și Secretarul General, Brebeanu Dan, care a avut ca obiectiv, antamarea unei discuții pe tema arbitrajului.

Articolul vizează aducerea la cunoștință a publicului larg, a unui aspect mai puțin cunoscut în spațiul românesc, cel al arbitrajului, văzut ca metodă alternativă de soluționare a diferendelor economice și comerciale și a avantajelor pe care le are.

Este de apreciat aceasta inițiativă deoarece este un alt pas în crearea unei culturi a arbitrajului, care nu ar trebui să fie văzut ca un instrument elitist de soluționare a litigiilor, ci din contră, ca unul care se adresează tuturor persoanele.

Pentru mai multe infomații, articolul poate fi accesat la urmatorul link:

Curtea de Arbitraj, o soluție facilă pentru rezolvarea diferendelor economice și comerciale

EnglishRomania